US Citizens in Nederland

Compleet en Compliant in Belastingadvies voor US Citizens

Belastingadvies voor US Citizens? Nederlands internationaal belastingadvieskantoor Langendorff Tax Consultancy adviseert snel en gedegen, neemt werk uit handen, kijkt verder en komt met de gunstigste oplossing voor uw specifieke situatie. Ook als u Amerikaans staatsburger bent.

Duidelijkheid, zekerheid en compliance voor US Citizens

Belastingadvies voor US Citizens vergt diepgaande kennis en kunde. Immers, als Amerikaans staatsburger bent u belastingplichtig in de Verenigde Staten, ook als u elders woont, werkt en/of belasting betaalt. Hoe voldoet u aan zowel de Amerikaanse als de Nederlandse belastingwetgeving en voorkomt u tegelijkertijd onnodige dubbele belastingen? Beide systemen zijn niet alleen bijzonder complex, ze verschillen ook flink in hun benadering van inkomen, uitsluitingen, reducties en credits.

One-stop-aangifteshop voor US Citizens

Voor optimale resultaten en minimale belastingverplichtingen werken we nauw samen met de deskundige CPA’s bij Jaffa Simmons PLLC in Mesa, Arizona. Dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat we alle aspecten van uw specifieke situatie optimaal kunnen belichten en beoordelen. Belastingadvies voor US Citizens op maat, dus.

Langendorff Tax Consultancy biedt Amerikaanse staatsburgers in Nederland:

 • One-stop-shop aangifteservices
 • Toepassing van en advies over wereldwijde belastingverdragen
 • Toegang tot ons netwerk van zorgvuldig geselecteerde en vertrouwde deskundige adviseurs in de VS, Nederland en de rest van de wereld via ons wereldwijde netwerk IPG
 • Voorbereiding van Nederlandse aangiften inkomstenbelasting, waaronder:

  – 30% regeling aangiften
  – niet-ingezetenen formulieren (c-formulieren)
  – migratie-aangiften
  – voorkoming van dubbele belasting

 • Amerikaanse belastingaangiften via onze partners bij Jaffa Simmons PLLC, CPA

Vragen of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons via telefoon of mail op of vul het onderstaande formulier in.

[wpforms id=”411″]