Langendorff Tax Consultancy is het belastingadvieskantoor voor Nederlands internationaal belastingadvies dat u snel en gedegen adviseert, werk uit handen neemt, verder kijkt en met de gunstigste oplossing komt. Dit zijn one toegewijde partners en medewerkers.

langendorff eu logo

Jens Langendorff (LLm, Ing, RB)

Founder – Internationaal fiscalist

Ondersteunt particulieren en internationaal opererende vennootschappen met evenveel enthousiasme. Voorziet besluitvormers van cruciale informatie, maakt complexe fiscale vraagstukken inzichtelijk en kan putten uit een bewezen effectief internationaal netwerk. Zo stelt hij opdrachtgevers in staat fiscale cultuurverschillen te overbruggen en optimaal “grensoverschrijdend” te acteren.

Jens heeft in 2001 zijn studie Fiscale Economie afgerond en in 2006 zijn studie Fiscaal Recht. Het grootste deel van zijn ervaring heeft hij opgedaan bij het internationale belastingadvieskantoor Graham, Smith & Partners te Amsterdam.

Langendorff Tax-Eva Meex

Eva Meex

Associate partner – Fiscalist Estate Planning

Mr. Eva Meex-Jungschläger (1978) adviseert als fiscaal jurist met name het MKB en vermogende particulieren. Zij is in 2014 betrokken geweest bij het opzetten van de Fiscalisten Coöperatie en is sindsdien als coöperatielid fulltime aan het werk en sinds 2018 tevens verbonden aan Langendorff Tax Consultancy. Eva is in 2004 afgestudeerd in twee masters Nederlands recht aan de VU: notarieel en fiscaal recht. Zij is zich daarna continu blijven verdiepen in het fiscale recht en heeft zich de laatste jaren met name gespecialiseerd in estate planning (schenken en erven). Zij heeft jarenlange ervaring als adviseur opgedaan bij enkele accountantskantoren, die vooral op MKB-ondernemers gericht zijn, zoals Baker Tilly Berk en Accon AVM.

Langendorff Tax-Olav Verberne

Olav Verberne

Associate partner

Olav zet zich graag in voor particulieren en ondernemers/start-ups die begeleiding nodig hebben bij het onderhouden of opstarten van hun onderneming. Hij biedt fiscale ondersteuning zoals het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en/of omzetbelasting en aanvullend advies op deze gebieden. Ook biedt hij ondersteuning op administratief gebied en geeft voorlichting over hoe het beste een administratie kan worden ingericht zodat de ondernemer op een meest efficiënte manier zijn werk kan doen.

Hij heeft naast zijn studies jarenlang kennis en ervaring opgedaan bij een (internationaal) belastingadvieskantoor in Amsterdam waarbij zijn werkzaamheden bestonden uit het geven van advies aan bedrijven en particulieren met een nationale en internationale achtergrond en waarin hij leiding gaf aan de aangiftepraktijk waarbij de nadruk lag op het verzorgen van de diverse aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting.